Együtt az országért

Az Együtt az országért politikai szervezet alternatíva azoknak az embereknek, akik hisznek az ország erejében, és hogy a jövőben együtt sikeresek lehetünk.

 Szervezetünk céljai:

1. Közteherviselés: mindenki a lehetőségeinek megfelelően vegye ki belőle részét, büszkén (aki többet tud nélkülözni, és ezzel több család életét segíti, tegye azt büszkén)

2. Politikusi bérek, egyéb juttatások: a piacgazdaságban - a vállalattulajdonosokon kívül - minden szereplőnek a munkáltatója határozza meg a bérét, legyen így a közszereplők esetében is. Mivel a politikusok nem TULAJDONOSAI az országnak bérüket ne határozhassák meg önhatalmúlag. Független szervezet kontrolállja ezt, mint ahogyan a sok esetben indokolatlanul igénybevett egyéb kedvezményeket is. (Lakhatási támogatás, benzintámogatás, és ingyenes tömegközlekedés biztosítása párhuzamosan például felesleges)

3. Minőségi felsőoktatás visszaállítása: ne a diplomagyárakat támogassuk, hanem a minőségi oktatást. A pályaválasztás sikeresebb koordinálása legyen a cél és a hiányszakmák elvégzésének honorálása. Egyenlő esélyt adjunk a diplomaszerzésére, de csak azok végezhessék az ország pénzén a taníttatásukat, akik komolyan veszik adott feladatukat.

4. Ésszerű hitelezés: a bankkkal karöltve, a  magánszemélyek számára vállalható csomagok kialakítása, melyek nem teremtenek újabb eladósodott családot.

5. Média szabadsága: az új európai politikusok szemében is negatív médiatörvény eltörlése, a sajtó beengadése a parlamantbe minden helyiségbe, a nyilvánosság részese legyen a közszereplők mindennapjainak, hisz a közszereplő vállalta ezt.

6. Gondoskodó és előrelátó állam létrehozása. Árvizek és belvizek megszüntetése tározók létrehozásával, megfelő vízelvezetéssel. Ne történhessen meg emberekkel hogy elveszítik az otthonukat, felelőtlen emberek miatt.

7. Politikusok mentelmi jogának eltörlése: Nézetünk szerint közszereplő az a személy lehet aki a közösség szemében tiszteletet vív ki és nem érdemtelenül. Példamutató magatartása szükségtelenné teszi a mentelmi jog gyakorlását.

8. Az egészségügy problémáinak megoldása elkerülhetetlen. A felszerelések korszerűsítése életeket menthet. Ugyanakkor minden embernek aki részese az egészségügyi rendszernek, hozzá is kell járulnia annak költségeihez.

9. Az alkotmánybíróság, a köztársasági elnök és a legfőbb ügyészs függetlenségének biztosítása. Ne lehessen egyetlen kézben ez a hatalom.

10. Az ország energiafüggőségének megszüntetése, az energiaárak kordábantartása.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 5
Tegnapi: 2
Heti: 17
Havi: 19
Össz.: 5 057

Látogatottság növelés
Oldal: Program
Együtt az országért - © 2008 - 2019 - egyuttazorszagert.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »